Suggesties omgeving Maastricht (NL)

Maastricht (NL)

Graag al willen kuieren op zondagmiddag in de smalle klinkerstraatjes, kerken, monumenten en historische gevels. Dan is Maastricht een zalig oord om er de woelige geschiedenis te herontdekken of gewoon lekker te winkelen.

Mondo Verde (NL)

In Landgraaf gelegen internationale wereldtuinen met bijhorende cultuur. Tevens ook een aantal attracties voor groot en klein. De thema's in Mondo Verde liggen verspreid over 25 ha.

Thermae 2000 (NL)

Wellness centrum Thermae 2OOO gelegen in het pittoreske Valkenburg aan de Geul.  Gezuiverd water door  honderden meters grond en mergellagen zodat je lekker kunt ontspannen.


Sprookjesbos Valkenburg (NL)

Ontdek de tijdloze sprookjes en laat je fantasie en werkelijkheid in elkaar ontmoeten  in het Sprookjesbos in Valkenburg aan de Geul. Bezoek de leuke attracties en vele speelmogelijkheden met de kids.

Subtropisch Zwemparadijs Mosaqua (NL)

Bij Mosaqua te Gulpen kan jong en oud zich vermaken.  Ronddobberen in de stroomversnelling, bubbelen en relaxen in de Wellness of op avontuur in de Wildwaterbaan! Of het Piratenspeelschip ontdekken.

Mergelgrotten en ENCIE groeve (NL)

Maastricht, Kanne en Riemst staan bekend voor hun mergelgroeves. De grotten zijn 200 km lang en niet meer in gebruik. Het is wel nog mogelijk om hier een rondleiding te volgen. Een kleine wandeling bij de ENCIE groeve is ook aan te raden.  +- 27 min rijden adres: Er zijn verschillende grotten die bezocht kunnen worden, zie website voor meer informatie

Gaia Zoo (NL)

Dierentuin terecht meerdere keren gekozen tot ‘Mooiste Dierentuin van de Benelux'. In GaiaZoo ontmoet je  adembenemende diersoorten van over de hele wereld.

Mergelgrotten Valkenburg (NL)

Alle leeftijden kunnen zich uitleven in een sprookjesachtige setting van een eeuwenoude Limburgse mergelgroeve (te Valkenburg)